Logo da.boatexistence.com

Hvilken er større lethbridge eller kronhjort?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken er større lethbridge eller kronhjort?
Hvilken er større lethbridge eller kronhjort?

Video: Hvilken er større lethbridge eller kronhjort?

Video: Hvilken er større lethbridge eller kronhjort?
Video: IS Moving to LETHBRIDGE, ALBERTA WORTH IT? || PROS AND CONS! 2024, Kan
Anonim

Lethbridge, Alberta er en større by, geografisk set, end Red Deer, Alberta. Det har et universitet og mindst 2 universitetscampusser. Det har Henderson Lake med alle typer faciliteter til at tiltrække turister. Den voksede også med 2,1 % sidste år.

Hvilken er bedre Lethbridge eller Red Deer?

Lethbridge har overhalet Red Deer - af omkring 500 indbyggere - for at blive den tredjestørste by i Alberta. Den sydlige by har overskredet 100.000 indbyggere. "Vi har nået en stor milepæl i vores bys historie," fort alte Lethbridges borgmester Chris Spearman til Calgary Eyeopener.

Hvor stor er Lethbridge Alberta?

Byen Lethbridge er placeret på 49,7° nordlig bredde og 112,833° vestlig længde og dækker et område på 127,19 kvadratkilometer (49,11 sq mi).

Er Red Deer Alberta et godt sted at bo?

Red Deer er blevet placeret som nr. 12 i Canadas bedste steder at bo 2018 og fjerde overordnet i Alberta ifølge MoneySense. … Ifølge MoneySense diversificerer kronhjortens økonomi, hvor kunst, kultur, rekreation og sport blandt industrierne står for den bedste jobvækst i byen i de seneste år.

Hvor mange sorte mennesker bor der i Red Deer?

Fra og med 2016 var Rødhjort ca. 77,4 % hvide, 7,1 % aboriginal og 15,5 % synlige minoriteter. De største synlige minoritetsgrupper i Rødhjorte er filippinske (6,3%), latinamerikanske (1,8%), sorte (1,8%), sydasiatiske (1,7%), kinesiske (1,4%) og sydøstasiatisk (0,7%).

Anbefalede: