Logo da.boatexistence.com

Hvorfor tjekker walmart-gæster kvitteringer?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor tjekker walmart-gæster kvitteringer?
Hvorfor tjekker walmart-gæster kvitteringer?

Video: Hvorfor tjekker walmart-gæster kvitteringer?

Video: Hvorfor tjekker walmart-gæster kvitteringer?
Video: Mega forladt Miami Beach resort - The Beatles optrådte her! 2024, Juli
Anonim

Walmart-medarbejdere tjekker kundens kvitteringer for at fange og afskrække butikstyve. … Så hvis du bliver bedt om at vise din kvittering, betyder det ikke nødvendigvis, at du er mistænkt for butikstyveri.

Skal jeg lovligt vise min kvittering hos Walmart?

I tilfælde af en kvitteringscheck har Walmart ikke set dig skjule og undlade at betale for varer, fordi du ikke har stjålet noget. … Kvitteringschecks er frivillige, og hvis du ikke er i humør til en, er det i din ret til at være på god vej.

Kan butikker lovligt kontrollere din kvittering?

"Det korte svar er no Hos de fleste forhandlere kan en medarbejder ikke tvinge dig til at vise dem din kvittering eller tillade dem at søge i din taske. Under visse omstændigheder er butiksansatte berettiget til at tilbageholde dig, indtil politiet ankommer. … Men i de fleste tilfælde tager det et spørgsmål om sekunder at blinke din kvittering. "

Hvad hedder de personer, der tjekker kvitteringer hos Walmart?

Den person, der tjekker kvitteringen hos Walmart (hvis nogen) er norm alt også the greeter.

Hvad søger kvitteringstjekkere efter?

Avancerede genstande såsom smykker, frimærker, elektronik eller genstande over $300, som skal have supervisorernes initialer på. Store genstande som f.eks. væv og vand, som har forskellige betegnelser på kvitteringen for at sikre, at den endelige kontrol omfatter et kig i bunden af kurven.

Anbefalede: