Logo da.boatexistence.com

Hvilken tolk bruges i java?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken tolk bruges i java?
Hvilken tolk bruges i java?

Video: Hvilken tolk bruges i java?

Video: Hvilken tolk bruges i java?
Video: Parse, don't validate: In Java - Jan van Brügge - TechWeeklies 2024, Kan
Anonim

I Java er tolken kendt som JIT (Just in time) compiler, som oversætter. klassefil ind i maskinkode til udførelse på værtsmaskinen.

Hvilke oversættere bruger Java?

Javac er Java-kompileren, som kompilerer Java-kode til bytekode. JVM er Java Virtual Machine, som kører/fortolker/oversætter bytekode til indbygget maskinkode.

Bruger Java compiler eller tolk?

Java kan betragtes som både et kompileret og et fortolket sprog, fordi dets kildekode først kompileres til en binær byte-kode. Denne byte-kode kører på Java Virtual Machine (JVM), som norm alt er en software-baseret fortolker.

Bruger Java kun tolk?

Write Once Run Anywhere

Dette lyder måske som et hint om, at Java er et rent fortolket sprog Men før udførelse skal Java-kildekoden kompileres til bytekode. Bytecode er et specielt maskinsprog, der er hjemmehørende i JVM. JVM'en fortolker og udfører denne kode under kørsel.

Hvorfor har Java både compiler og fortolker?

Java Virtual Machine (JVM) tager denne bytekode som input og konverterer den til maskinkode linje for linje. Så JVM fungerer som en fortolker til at konvertere bytekode til maskinkode På denne måde bruger et Java-program både en compiler såvel som en tolk til at blive eksekveret på processoren.

Anbefalede: