Logo da.boatexistence.com

Hvad er virksomhedsarkitektur?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er virksomhedsarkitektur?
Hvad er virksomhedsarkitektur?

Video: Hvad er virksomhedsarkitektur?

Video: Hvad er virksomhedsarkitektur?
Video: What is Enterprise Architecture? A 6 minute explanation. 2024, Kan
Anonim

I erhvervssektoren er forretningsarkitektur en disciplin, der repræsenterer holistiske, multidimensionelle forretningssyn på: kapaciteter, end-to-end værdilevering, information og organisatorisk …

Hvordan definerer du virksomhedsarkitektur?

Forretningsarkitektur er defineret som en plan for virksomheden, der giver en fælles forståelse af organisationen og bruges til at tilpasse strategiske mål og taktiske krav.

Hvad er virksomhedsarkitektur med eksempel?

Eksempler på virksomhedsarkitektur (eller totalkoncepter til at drive forretning) er: Den 100 % online og digitale virksomhed - al forretning foregår online og digital . The 100% mursten og mørtel Money Collection Business - alle penge er indsamlet i den virkelige verden.

Hvad er en virksomhedsarkitekts rolle?

A Business Architect fortolker og kontekstualiserer strategi til operationelle behov, udvikler specifikke artefakter såsom kort over forretningskapaciteter og værdistrømme for at hjælpe med at bygge bro mellem strategi og eksekvering og hjælper med at strømline og rationalisere IT-aktiveringsprocessen.

Hvad er forretningsarkitekturdesign?

Business Architecture er en disciplin, der modellerer forretning og fungerer som en bro mellem forretning og teknologi, der udnytter værktøjer såsom kapacitetsmodeller, værdistrømme, informationskortlægning, system- og applikationskortlægning, og udvikle forskellige synspunkter og perspektiver.

Anbefalede: