Logo da.boatexistence.com

Hvad er formålet med en overløbskobling i et startdrev?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er formålet med en overløbskobling i et startdrev?
Hvad er formålet med en overløbskobling i et startdrev?

Video: Hvad er formålet med en overløbskobling i et startdrev?

Video: Hvad er formålet med en overløbskobling i et startdrev?
Video: Hvad er meningen med livet? | Det er i Bibelen 2024, Kan
Anonim

Når du forsøger at starte dit tunge maskineri, har du brug for, at motoren begynder at dreje frit, mens din motor forsøger at køre. Friløbskoblingen i starterdrevet gør dette. Så påløbskoblingen transmitterer drejningsmoment i én retning, men frihjul derefter i en anden retning

Hvad er funktionen af friløbskoblingen i en startmotor?

Det grundlæggende formål med friløbskoblingen i starterdrevet er at: assistere solenoiden under start. træk startdrevet ud af indgrebet. frakoble ankeret, når motoren starter.

Hvorfor er der brug for en overløbskobling?

En friløbskobling overfører kun drejningsmoment i én retning og tillader den drevne aksel på en maskine at friløbe, eller blive ved med at rotere, når føreren er standset. På cykler tillader sådanne koblinger rytteren at køre uden at flytte pedalerne.

Har en starter med direkte kørsel brug for en overløbskobling?

Startermotoren omdanner: elektrisk energi til mekanisk energi. … Tekniker A siger, at den direkte drevne starter ikke har brug for en friløbskobling på dens starterdrev, fordi den er konstant i indgreb med svinghjulet.

Hvorfor bruges en envejskobling på en starter?

Starter drevkoblingen er en envejs rullekobling og en nøglekomponent i en startmotor, der bruges til at starte forbrændingsmotorer … Koblingen forhindrer også hele starteren i at skader forårsaget af ekstrem høj belastning og/eller ekstrem høj hastighed påført startdrevet fra motoren.

Anbefalede: