Logo da.boatexistence.com

Hvem er sherif John Brown?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er sherif John Brown?
Hvem er sherif John Brown?

Video: Hvem er sherif John Brown?

Video: Hvem er sherif John Brown?
Video: Bob Marley - I Shot The Sheriff (Studio Version) 2024, Kan
Anonim

Sheriffens navn i sangen er John Brown I 1963 skrev Bob Dylan en sang kaldet "John Brown" om en dreng, der går i krig og kommer tilbage hårdt såret. Bruce Springsteen brugte navnet "John Brown" som navnet på en dommer i sin sang "Johnny 99" fra 1981.

Var sherif John Brown en rigtig person?

John Brown (9. maj 1800 – 2. december 1859) var en amerikansk afskaffelsesleder.

Hvem er sherif John Brown, sangen for politiet?

Bad Boys Info:

Denne sang refererer til "Sheriff John Brown", som var the sheriff killed i Bob Marleys sang I Shot the Sheriff. Sangen blev også brugt i Will Smith og Martin Lawrence-filmene Bad Boys og efterfølgeren Bad Boys 2. Albummet af samme navn vandt en Grammy i 1995 for bedste reggaealbum.

Hvorfor blev Bob Marley skudt?

Attentatforsøget på Bob Marley fandt sted i Jamaica den 3. december 1976, da syv bevæbnede mænd raidede reggaemusikeren Bob Marleys hus to dage før han skulle iscenesætte en koncert i et forsøg på at dæmpe den seneste vold Politikere fra hele det politiske spektrum håbede at kunne udnytte Marleys støtte.

Hvem sang jeg skød sheriffen oprindeligt?

Den 14. september 1974 toppede en sang skrevet af Bob Marley de amerikanske hitlister. Det var første og måske eneste gang, en af hans sange nåede toppen, og det var via Eric Claptons version af I Shot The…

The Life and Times of John Brown

The Life and Times of John Brown
The Life and Times of John Brown
25 relaterede spørgsmål fundet

Anbefalede: