Logo da.boatexistence.com

Hvor dyrkes satsumaer i verden?

Indholdsfortegnelse:

Hvor dyrkes satsumaer i verden?
Hvor dyrkes satsumaer i verden?

Video: Hvor dyrkes satsumaer i verden?

Video: Hvor dyrkes satsumaer i verden?
Video: Поездка на роскошном японском капсульном ночном пароме | Подсолнечник Сацума 2024, Juli
Anonim

Satsuma anses for at stamme fra Japan fra materiale, der kom fra Kina. Den vokser godt i kølige subtropiske til tempererede regioner i Japan, det centrale Kina, Spanien og mange andre lande Den er meget koldhårdfør og tåler temperaturer helt ned til –9°C. Den dyrkes også i Sydafrika.

Hvor dyrkes de fleste satsumaer?

Frugten er hjemmehørende i Kina og Japan, og de dyrkes i kølige subtropiske områder rundt om i verden. Satsumaer er stærkt dyrkede i Japan, hvor det meste af satsumaproduktionen er placeret i den sydlige del af landet.

Hvor dyrkes satsumaer i USA?

I øjeblikket er Satsuma-mandarin en mindre citrusafgrøde i USA. S. produceret kommercielt i staterne Alabama, Californien, Florida, Louisiana, Mississippi og Texas Californien har den højeste statsproduktion af Satsumas med cirka 3.000 acres plantet, og Louisiana er nummer to med omkring 300 acres (Boudreaux …

Hvor kommer britiske satsumaer fra?

Satsuma er en type mandarin og er en tydelig, let genkendelig frugt, som er særlig populær i Storbritannien. Den stammer fra Japan i sin moderne form med 3 eller 4 varianter, såsom Okitsu og Mihowase.

Hvad hedder satsumaer i USA?

unshiu), nogle gange kaldet satsuma tangerine, er den mest kold-hårdføre frugtproducerende citrus, der er tilgængelig for amerikanske gartnere, ifølge Texas A&M University Agrilife Extension-service.

Anbefalede: