Logo da.boatexistence.com

Er estragon og estragon det samme?

Indholdsfortegnelse:

Er estragon og estragon det samme?
Er estragon og estragon det samme?

Video: Er estragon og estragon det samme?

Video: Er estragon og estragon det samme?
Video: 10 кг МЯСА в КАЗАНЕ‼️ очень много ЭСТРАГОНА‼️ Одесса Архимус 2024, Kan
Anonim

Estragon (Artemisia dracunculus), også kendt som estragon, er en art af flerårig urt i solsikkefamilien. … Én underart, Artemisia dracunculus var. sativa, dyrkes til brug af bladene som en aromatisk kulinarisk urt.

Hvad kan jeg bruge i stedet for estragon?

Mens den bedste erstatning for frisk estragon virkelig er tørret estragon (hvis du har den tilgængelig), er der andre muligheder. Andre grønne urter som kørvel, basilikum og fennikelfrø fungerer også godt som friske estragonerstatninger.

Hvad bruges estragon til?

Estragon bruges til behandling af fordøjelsesproblemer, dårlig appetit, væskeophobning og tandpine; at starte menstruation; og for at fremme søvn. I fødevarer og drikkevarer bruges estragon som en kulinarisk urt. I fremstillingen bruges estragon som en duft i sæber og kosmetik.

Hvordan smager estragon?

Fransk estragon har en stikkende, lakridslignende smag på grund af tilstedeværelsen af estragol, en organisk forbindelse, der giver fennikel, anis og estragon deres distinkte smag.

Hvad er estragon også kendt som?

Estragon, (Artemisia dracunculus), også kaldet estragon, busket aromatisk urt fra familien Asteraceae, hvis tørrede blade og blomstrende toppe bruges til at tilføje snert og pikanthed til mange kulinariske retter, især fisk, kylling, gryderetter, saucer, omeletter, oste, grøntsager, tomater og pickles.

Anbefalede: