Logo da.boatexistence.com

Vil walkie talkies fungere i Europa?

Indholdsfortegnelse:

Vil walkie talkies fungere i Europa?
Vil walkie talkies fungere i Europa?

Video: Vil walkie talkies fungere i Europa?

Video: Vil walkie talkies fungere i Europa?
Video: БҮКІЛ ӘЛЕМ АЛАҚАНДА??? RETEKESS TR110 радиоқабылдағышы толық шолу 2024, Kan
Anonim

Den eneste måde, du lovligt kan bruge en walkie talkie i både Nordamerika og Europa, er at få en amatørradiolicens og bruge en VHF/UHF. For at tilføje Nancy's pointe kan du købe lignende radioer i Europa (størrelse og pris).

Fungerer walkie talkies internation alt?

I Europa bruger walkie-talkies for det meste PMR446 eller frekvenser på omkring 440 MHz. Du kan ikke bruge en PM446-radio til at arbejde på FRS eller GMRS eller omvendt. Det ville være ulovligt selv at prøve. Så når du rejser til udlandet, , skader det ikke at kontrollere, at dine radioer fungerer på en lovlig frekvens

Er det ulovligt at bruge walkie talkies?

Hvis du bruger en walkie-talkie mærket "FRS/GMRS" eller en mærket "GMRS", så yes, skal du have en FCC-licens. FRS, eller Family Radio Service, kanaler er gratis at bruge, men GMRS (General Mobile Radio Service) drift kræver en licens.

Kan du bruge walkie talkies over alt?

Walkie-Talkie er en Push-to-Talk FaceTime-lydforbindelse. Det er range er hvor som helst du kan oprette forbindelse til internettet.

Er walkie talkies lovlige i Storbritannien?

I Storbritannien kræver den meste brug af radiosendere (walkie-talkies, bilradioer, CB'er osv.) en licens, udstedt af Ofcom. … Radioer, der opfylder visse standarder, må bruges uden nogen licens. For mange walkie-talkie-brugere vil "licensfri" radioer være fint.

Anbefalede: