Logo da.boatexistence.com

Hvordan plejer man agastache?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan plejer man agastache?
Hvordan plejer man agastache?

Video: Hvordan plejer man agastache?

Video: Hvordan plejer man agastache?
Video: L'agastache rugueuse 2024, Kan
Anonim

Lys/vanding: Fuld sol. Nogle eftermiddagsskygge vil beskytte bladfarven på gulbladede Agastaches. Gødning/Jord og pH: Gennemsnitlig havejord, der dræner godt. Gød ikke det første forår efter plantning; i de efterfølgende år gødes en gang i det tidlige forår med 10-10-10 eller et lag godt rådnet kompost.

Hvordan vinterklargør du Agastache?

Agastache kommer bedst igennem vinteren, hvis du IKKE skærer ned. Skær tilbage til omkring 4 om foråret. De fleste Agastache selv frø let, så deadhead for at forhindre gensåning. Vandkrav: Gennemsnitligt vandbehov, tørketolerant.

Hvilke forhold kan Agastache lide?

Agastache plantes bedst i en fugtig, men veldrænet jord af sand, kridt eller muldjord inden for en sur, basisk eller neutral PH-balance. De er tørketolerante planter og er bedst placeret i et område med fuld sol.

Hvorfor vokser min Agastache ikke?

Agastache har brug for 'mager' veldrænet jord Ler og rig, vandfast lerjord passer dårligt til disse planter. Agastache vil fungere som enårige, når de dyrkes i rig, frugtbar jord med for meget vand og gødning. De vokser og blomstrer frodigt, men forsvinder højst sandsynligt i løbet af vinteren.

Kan du dyrke Agastache indendørs?

Growing Agastache kan gøres indendørs som start, eller du kan plante frø direkte i haven om foråret. Blomster vil blive produceret hurtigere på planter, der startes indendørs i maj og transplanteres i forsommeren. Agastache-planten er hårdfør i USDA-plantehårdhedszonerne 4 til 10.

Anbefalede: