Logo da.boatexistence.com

Hvor blev kelso af i sæson 8?

Indholdsfortegnelse:

Hvor blev kelso af i sæson 8?
Hvor blev kelso af i sæson 8?

Video: Hvor blev kelso af i sæson 8?

Video: Hvor blev kelso af i sæson 8?
Video: Season Eight in 8 Minutes 2024, Kan
Anonim

I slutningen af afsnittet slutter Kelso sig til sine venner i en sidste cirkel, før han flytter til Chicago Kitty føler sig overset af Red, så Samantha hjælper hende med at forbedre sit image. Nu hvor Kelso er flyttet til Chicago, flytter Jackie ind hos Fez, som skal håndtere sin skøre ekskæreste Caroline.

Hvorfor var Eric og Kelso ikke i sæson 8?

Skuespiller Topher Grace konkluderede, at han var færdig med at portrættere Eric før den ottende sæson. Hans karakter blev efterfølgende skrevet ud af showet, da Eric forlod Point Place for at undervise i Afrika. … Tabet af to hovedkarakterer som Eric og Kelso havde en skadelig effekt på serien, hvilket forårsagede tilbagegang.

Hvorfor forlod Kelso That 70s Show?

Hans karakter, Michael Kelso, havde chokerende budt en baby velkommen i en ung alder og besluttede at komme videre med sit liv efter fødslen af hans datter Karakteren blev afskrevet vis, da Kelso besluttede at flytte til Chicago og tage et job som sikkerhedsvagt i Playboy Club.

Hvor blev Eric af på That 70s Show?

Topher Grace (Eric Forman)

Han forlod uventet serien i 2005 efter syv sæsoner for at forfølge en filmkarriere, men han vendte tilbage til seriens finale. Grace fortsatte med at have en stabil skuespillerkarriere, efter That '70's Show sluttede, og optrådte i film som Interstellar og Spider-Man 3.

Hvorfor tog Kelso til Californien?

Prod. I sensommeren 1978, , der desperat ønsker at afsløre sin kærlighed til Donna, adlyder Eric sine forældre og tager til Californien for at finde hende og Kelso. Kelso har en affære med Annette (Jessica Simpson), en blond californisk pige.

Anbefalede: