Logo da.boatexistence.com

Blev bosch fornyet til sæson 7?

Indholdsfortegnelse:

Blev bosch fornyet til sæson 7?
Blev bosch fornyet til sæson 7?

Video: Blev bosch fornyet til sæson 7?

Video: Blev bosch fornyet til sæson 7?
Video: BOSCH Season 7 - Official Trailer | Prime Video 2024, Juli
Anonim

Bosch blev fornyet for en syvende og sidste sæson i februar 2020, før den sjette sæson havde premiere. I meddelelsen udtrykte forfatter Michael Connelly, som har været med til at skrive flere afsnit og fungerer som executive producer på serien, en vis skuffelse over at se serien slutte.

Kommer der sæson 8 af Bosch?

Der kommer ikke en sæson 8 af Bosch Efter sin syvende sæson sluttede showet. Nå, bare rolig; historien om Bosch-karakteren er langt fra slut. “Jeg gyser ved at kalde det en spinoff, for det er det virkelig ikke; det er bare den fortsatte saga om Harry Bosch. Welliver informerede for nylig Entertainment Weekly om det.

Vil der komme en 7. sæson 4 Bosch?

IMDb TV, Amazons premium gratis streamingtjeneste, annoncerede, at det har hentet en ny spinoff-serie af Bosch. Den nye serie begynder optagelserne senere i år med stjernerne Titus Welliver, Mimi Rogers og Madison Lintz, der gentager deres roller. … Den 7. og sidste sæson af Bosch får premiere denne sommer på Amazon Prime Video

Er Bosch sæson 7 aflyst?

Hvorfor blev Bosch aflyst? Bosch sæson syv bliver den sidste sæson af serien, efter den havde premiere i dag (25. juni). På trods af at Amazon Prime har fastholdt en stærk tilhængerskare af fans, tog beslutningen om at annullere serien i februar 2020.

Vender Bosch tilbage i 2020?

Ja! Boschs sidste sæson er nu tilgængelig til at streame på Prime. I modsætning til de foregående sæsoner, som bestod af 10 afsnit, har den sidste sæson kun otte afsnit. … Bosch blev fornyet for en syvende og sidste sæson i februar 2020, før den sjette sæson havde premiere.

Anbefalede: