Logo da.boatexistence.com

Har du brug for en bil på islay?

Indholdsfortegnelse:

Har du brug for en bil på islay?
Har du brug for en bil på islay?

Video: Har du brug for en bil på islay?

Video: Har du brug for en bil på islay?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Juli
Anonim

Hvordan kommer jeg rundt på Islay uden bil? … Du kan enten medbringe din egen cykel eller leje en på Islay Selvom der bestemt ikke er så hyppigt som i et byområde, er der en regelmæssig busforbindelse mellem de store landsbyer. Tjenesten forbinder Portnahaven, Port Charlotte, Bridgend, Port Askaig, Bowmore og Port Ellen.

Hvordan kommer du rundt i Islay?

Du kan ikke køre rundt om Islays omkreds, da der ikke er nogen ringvej, men det er muligt at køre til de fleste dele på de overvejende enkeltsporede veje. Port Ellen til Port Askaig: 30 miles, ca. 30 minutter. Port Ellen til Portnahaven: 40 miles, ca. 40 minutter.

Er biler tilladt på Islay?

Jeg ville virkelig ikke bekymre mig om at leje en bil. Trafikken på Islay er let, som det norm alt er på øer, og det er bemærkelsesværdigt nemt at vænne sig til den 'forkerte' side af vejen. Der er en pålidelig busforbindelse, men busser er ikke så hyppige, og du ville kæmpe for at komme rundt om mange destillerier på dit korte besøg.

Har du brug for en bil på Jura?

Jura Island Tours

Du behøver ikke en bil for at besøge Jura Som tidligere nævnt er der kun én vej, det meste af øen kan kun udforsket til fods, og der er en lille bus i drift. Hvis det ikke er nok til at overbevise dig om at droppe dit køretøj, er der også et lok alt rejseselskab til at tage dig rundt på øen.

Hvor mange dage er Islay Skotland?

Med tre hele dage til at udforske Islay, er der masser af tid til sightseeing! Din guide vil dele nogle af deres yndlingssteder på øen med dig, så du er sikker på, at du oplever Islay-kulturen.

Anbefalede: