Logo da.boatexistence.com

Er universitetet i Atlanta blevet solgt?

Indholdsfortegnelse:

Er universitetet i Atlanta blevet solgt?
Er universitetet i Atlanta blevet solgt?

Video: Er universitetet i Atlanta blevet solgt?

Video: Er universitetet i Atlanta blevet solgt?
Video: Что со мной произошло...Война в Украине 2024, Kan
Anonim

Skødet er blevet overført fra de tidligere ejere af The Varsity, Gordy-familien, til et nyt selskab, opført som NRF Athens Property Owner LLC, som ifølge Georgia Corporations Division fra Georgia Secretary of State, blev registreret i slutningen af juni 2021.

Hvem ejer The Varsity nu?

Gordy-familien-ejet og drevet siden 1928, The Varsity er en institution i centrum af Atlanta og verdens største Drive-in-restaurant. At besøge The Varsity før en stor kamp, eller når som helst for et hurtigt, lækkert måltid er mere end bare at spise ude, det er at opleve en ikonisk del af Atlantas kultur.

Lukker Varsity i Atlanta?

ATHENS, Ga. - Det er slutningen på en æra for en af Atlantas mest ikoniske restauranter. Varsity meddelte mandag på sociale medier, at it lukkede sin beliggenhed i Athen efter næsten 90 års drift.

Er The Varsity ved at blive revet ned?

The Varsity site-planer annonceret, vil åbne en ny lokation

Nye planer indgivet til ACC Planning Commission viser, at Varsity-lokaliteten på Broad Street er indstillet til at blive revet ned for en købmandsbutik og lejligheder.

Hvor mange hotdogs sælger The Varsity om dagen?

På en dag sælger The Varsity mere end 12.000 hotdogs -- det er to miles af hotdogs -- 300 gallons chili, 2. 500 pund kartofler og 2.000 pund løg.

Anbefalede: