Logo da.boatexistence.com

Mødes Jason Bourne og Aaron Cross?

Indholdsfortegnelse:

Mødes Jason Bourne og Aaron Cross?
Mødes Jason Bourne og Aaron Cross?

Video: Mødes Jason Bourne og Aaron Cross?

Video: Mødes Jason Bourne og Aaron Cross?
Video: 20 MOMENTS YOU WOULDN'T BELIEVE IF NOT FILMED 2024, Kan
Anonim

Jeremy Renners Aaron Cross Will Not Meet Matt Damons Jason Bourne On The Big Screen siger Frank Marshall. Du kan se, at der er flere forskellige programmer i filmen med forskellige færdigheder.

Er Aaron Cross i nogen af Bourne-bøgerne?

The Bourne Legacy første roman af Eric Van Lustbaders fortsættelse af franchisen og den overordnede fjerde roman. … Filmen har et helt andet plot end romanen, i det omfang at filmen har en ny karakter ved navn Aaron Cross i stedet for Jason Bourne.

Hvordan er Aaron Cross relateret til Jason Bourne?

Aaron Cross er et medlem af et sort ops-program kaldet Operation Outcome, hvis emner er genetisk forbedrede. Han må løbe for livet, når den tidligere CIA Treadstone-agent Jason Bournes handlinger fører til offentlig afsløring af Operation Treadstone og dens efterfølger Operation Blackbriar.

Vil vi se Aaron Cross igen?

Og nu, i et interview med Collider, har Renner afsløret, at han stadig er åben for at gentage rollen som Aaron Cross, hvis muligheden byder sig. Jeg nød virkelig at optage den film, og så mit ønske og vilje til at ville gøre det er ja, men det skal være… et publikum skal ville det og studiet.

Hvad skete der med Aaron Cross i The Bourne Legacy?

krav til militærtjeneste. Kitsom blev erklæret død i Operation Iraqi Freedom som en privat første klasse i den amerikanske hær. Han blev såret af en vejsidebombe, hvilket efterlod ham med alvorlige forbrændinger og andre krigsrelaterede kvæstelser.

Anbefalede: