Logo da.boatexistence.com

Var kushina og mikoto venner?

Indholdsfortegnelse:

Var kushina og mikoto venner?
Var kushina og mikoto venner?

Video: Var kushina og mikoto venner?

Video: Var kushina og mikoto venner?
Video: kushina vs mikoto 2024, Kan
Anonim

Uzumaki Kushina Mikoto var tilsyneladende nære venner med Kushina. Mikoto er blevet vist lykkeligt at præsentere en nyfødt Sasuke for en ventende Kushina, som først forvekslede ham til en pige.

Hvorfor adopterede Mikoto ikke Naruto?

For det første var Naruto en Jinchuriki, og at placere ham i en anden klans håndflader ligesom Uchiha'erne ville give dem en fuldstændig uretfærdig fordel. … Mikoto var desuden bevidst om, at ikke alle hendes klan havde været gode individer, så Narutos personlige sikkerhed på det sted kunne muligvis være truet.

Har Mikoto Uchiha sharingan?

Mikoto Uchiha var ikke en født Uchiha. Fordi jeg tror, at Fugaku ikke giftede sig med nogen fra hans egen klan, og også at hun ikke har SharinganSelvom der er et faktum, at ægteskab blandt deres klan er muligt for at opnå ren Sharingan eller noget. Det er heller ikke alle i Uchiha, der kan vække Sharingan.

Vidste Mikoto om Naruto?

Mikoto introducerer Sasuke til Kushina og Biwako. Efter at have giftet sig med Fugaku Uchiha, slog hun sig ned for at blive husmor og opdragede deres to sønner Itachi og Sasuke. … Fra denne samtale er hun en af de få, der er opmærksom på Narutos identitet som Minato og Kushinas søn

Ønskede Uchiha'erne at adoptere Naruto?

Politisk ville det ikke have været i klanens bedste interesse at adoptere Naruto, da landsbyen allerede havde mistanke om, at en Uchiha stod bag angrebet. Men Naruto blev i sidste ende placeret på et hold med en Uchiha.

Anbefalede: