Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev Thomas' monson opretholdt som profet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev Thomas' monson opretholdt som profet?
Hvornår blev Thomas' monson opretholdt som profet?

Video: Hvornår blev Thomas' monson opretholdt som profet?

Video: Hvornår blev Thomas' monson opretholdt som profet?
Video: Principles from Prophets | Thomas S. Monson 2024, Kan
Anonim

Thomas S. Monson blev opretholdt i De Tolv Apostles Kvorum den 4. oktober 1963, og ordineret til apostel den 10. oktober 1963 i en alder af 36.

Hvor længe var Thomas S Monson apostel?

Han tilbragte i alt 54 år som apostel. Kun fire mænd i LDS' historie tjente længere i Det Første Præsidentskab og De Tolvs Kvorum - Præsident McKay, Heber J.

Hvor gammel var Thomas S Monson, da han blev en generel autoritet?

Selv om den kun er 36 år gammel, var den nye generalautoritet moden i Kirkens lederskab. Kaldet som 22-årig som biskop, 27 år som stavspræsidents rådgiver og 31 år som missionspræsident, havde han allerede erfaring med at undervise og lede andre og i at lytte til og blive vejledt af Ånden.

Hvem var det Første Præsidentskab med Thomas S Monson?

Kort efter sin hjemkomst fra Canada, i en alder af 36, blev han opretholdt i De Tolv Apostles Kvorum den 4. oktober 1963. Han tjente som rådgiver i Det Første Præsidentskab fra 1985 til 2008 og tjente med præsident Ezra Taft Benson, præsident Howard W. Hunter og præsident Gordon B. Hinckley

Værte Thomas S Monson en LDS-mission?

Præsident Monson tjente som præsident for Kirkens canadiske mission, med hovedkvarter i Toronto, Ontario, fra 1959 til 1962. Før det tidspunkt tjente han i præsidentskabet for Temple View Stav i S alt Lake City, Utah, og som biskop i sjette-syvende menighed i den stav.

Anbefalede: