Logo da.boatexistence.com

Har ainsley harriott været på strengt?

Indholdsfortegnelse:

Har ainsley harriott været på strengt?
Har ainsley harriott været på strengt?

Video: Har ainsley harriott været på strengt?

Video: Har ainsley harriott været på strengt?
Video: Lindgaard AKA Frederik. BUSTMOVIE 2024, Kan
Anonim

Den 11. august 2015 blev han annonceret som anden deltager i den trettende serie af Strictly Come Dancing. Den 5. september 2015 blev det afsløret, at Harriott blev parret med den professionelle danserinde Natalie Lowe for den trettende serie. Han var den fjerde deltager, der blev stemt fra og sluttede på en tolvteplads.

Hvor har Ainsley Harriott været?

Hvad laver Ainsley Harriott nu? Selvom han ikke længere er involveret i genoplivningen af Ready Steady Cook på BBC, er Harriott stadig aktivt involveret i tv I 2020 præsenterede Harriott for eksempel fire forskellige tv-programmer, inklusive Ainsley's Mediterranean Kogebog og Ainsleys mad, vi elsker.

Har Ainsley Harriott gjort Shakespeare?

Stjernen, der er født i Donegal, men voksede op i Skotland, har optrådt i tv-shows lige fra Casu alty og Taggart til Doctor Who og Outlander, mens hendes arbejde på scenen har inkluderet roller med Royal Shakespeare Company og National Theatre of Scotland.

Hvad synes Gordon Ramsay om Ainsley?

I aftes stillede Gordon Ramsay spørgsmålstegn ved Harriotts madlavningsoplysninger og sagde: "Ainsley er en komiker, ikke en kok og ikke en særlig god komiker til det. ".

Hvad gjorde Ainsley Harriott forkert?

Ainsley Harriott

I 2007 blev han anklaget for at "pijle" med deltagernes retter og "blande sig" med programmets kokke, da han præsenterede den populære teshow.

Anbefalede: