Logo da.boatexistence.com

Hvor stærk er iceman?

Indholdsfortegnelse:

Hvor stærk er iceman?
Hvor stærk er iceman?

Video: Hvor stærk er iceman?

Video: Hvor stærk er iceman?
Video: ХАШЛАМА И ШАШЛЫКИ в ГОСТЯХ у @SERGOPUDRA Шашлык из курицы, хашлама на пиве 2024, Kan
Anonim

Iceman er en af de mest magtfulde mutanter på planeten, og hans is-kræfter betyder i bund og grund han kan manipulere hele verdens atmosfære Men Uncanny X-Men 314 afslører der er et andet element i hans kræfter, en som aldrig er blevet udforsket siden; han har potentialet til også at være en shapeshifter.

Hvilket niveau mutant er Iceman?

Som nævnt af forfatteren Mike Carey, er Iceman " en mutant på Omega-niveau … [og] har kræfter, der kan påvirke hele verdens økosystem." Iceman har endnu ikke udnyttet sit fulde mutantpotentiale, men gennem årene har han interesseret sig mere for at udvikle sine evner.

Kan Iceman blive dræbt?

Iceman er praktisk t alt uforgængelig i denne form: han kan reformere sin knuste krop, og selvom resten af hans krop er fuldstændig ødelagt. Iceman har vist, at hans kontrol over sine kræfter er så stor, at han simpelthen ikke kan dræbes.

Hvem er den stærkeste mutant?

Igen, Franklin er den mest kraftfulde mutant inden for hovedkontinuiteten af Marvel-universet. Teknisk set alle de kræfter, disse to karakterer har - Franklin Richards vil have dem som voksen.

Hvem er den ældste mutant?

Selene er den ældste mutant, der findes i Marvel-universet. Denne mutant blev født for 17.000 år siden eller 15.000 år før Kristus.

Anbefalede: