Logo da.boatexistence.com

Hvad betragtes som papirmassetræ?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betragtes som papirmassetræ?
Hvad betragtes som papirmassetræ?

Video: Hvad betragtes som papirmassetræ?

Video: Hvad betragtes som papirmassetræ?
Video: Exploring How This Plant Could Replace Concrete 2024, Kan
Anonim

Pulpvedtræer hugges i små stykker, behandles kemisk og laves til papir. Papirmassetræ måles i tons eller standardsnore. Superpulp: Dette er en uofficiel betegnelse, der bruges til at beskrive fyrretræer på størrelse med papirmasseved, hvorfra en 2 x 4 plade kunne skæres.

Hvilken størrelse er papirmassetræ?

Pulpwood er typisk et lille træ, der måler 6-9” diameter brysthøjde (DBH). Pulpwood træer er fliset i små bidder, kemisk behandlet og lavet til papir. Papirmassetræ måles efter vægt i tons eller efter volumen i standardsnore.

Hvilke produkter er lavet af papirmassetræ?

Pulpwood. Træer, der ikke er store nok eller af en høj nok kvalitet til at blive brugt til CNS, kan omdannes til papirmassetræ, som bruges til at fremstille papir, absorberende papirmasse, pap, fiberplader og andre fiberbaserede produkter Papirmassetræ kan fremstilles af enten hårdt træ eller nåletræ.

Hvilket træ er flest penge værd?

African Black Ibony er det mest værdifulde træ i verden. Et stort gammelt træ kunne være en million dollars værd, men det sidste af disse blev formentlig fældet for mere end 50 år siden.

Hvor mange penge kan du få for en hektar tømmer?

Vil-være skovhuggere bør forvente at betale $1.000 til $2.000 pr. hektar plus værdien af det træ, der vokser på det, hvilket kan tilføje alt fra nul til op til $15.000 en hektar til prisen for stande på gennemsnitlig 50 år.

Anbefalede: