Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er John Sevier berømt?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er John Sevier berømt?
Hvorfor er John Sevier berømt?

Video: Hvorfor er John Sevier berømt?

Video: Hvorfor er John Sevier berømt?
Video: 20 MOMENTS YOU WOULDN'T BELIEVE IF NOT FILMED 2024, Kan
Anonim

John Sevier (23. september 1745 – 24. september 1815) var en amerikansk soldat, grænsemand og politiker, og en af grundlæggerne af staten Tennessee. Han spillede en ledende rolle i Tennessees før-statsskabsperiode, både militært og politisk, og han blev valgt til statens første guvernør i 1796.

Hvad gjorde John Sevier som guvernør?

Før Tennessee eksisterede, var han guvernør for “The Lost State of Franklin” Efter uafhængighedskrigen pressede John Sevier og andre grænsemænd på for oprettelsen af en ny stat vestpå af North Carolina.

Hvor mange valgperioder fungerede John Sevier som Tennessee-guvernør?

Han blev genvalgt i 1805 og 1807 med lidt om nogen modstand og tjente således i seks perioder som guvernør i Tennessee. Sevier stod over for de sædvanlige problemer med at etablere en regering i den hurtigt voksende grænsestat, hvoraf mere end to tredjedele var under indisk kontrol, da han blev administrerende direktør.

Hvornår blev Sevier guvernør?

Efter at North Carolina afstod sit vestlige territorium til den nye føderale regering (1790), var Sevier en leder blandt bosætterne i regionen, og da den blev optaget i Unionen (1796) som staten Tennessee, tjente som guvernør fra 1796 til 1801 og fra 1803 til 1809.

Hvordan udt alte John Sevier sit navn?

Spørgsmål: Hvordan udtaler man "Sevier"? Svar: Ligesom du ville " severe" Amtet tager sit navn fra general John Sevier, den første guvernør i staten Tennessee. Efternavnet Sevier var oprindeligt det franske navn "Xavier." John Sevier har aldrig boet i amtet.

Anbefalede: