Logo da.boatexistence.com

I hvilken film døde Brian o'conner?

Indholdsfortegnelse:

I hvilken film døde Brian o'conner?
I hvilken film døde Brian o'conner?

Video: I hvilken film døde Brian o'conner?

Video: I hvilken film døde Brian o'conner?
Video: Is Brian O'Conner in Fast X? #shorts 2024, Kan
Anonim

I 2013 blev Walker tragisk og utidigt dræbt i en bilulykke midt under optagelserne Furious 7. Det var et massivt chok, ikke kun for folk involveret i The Fast Saga, som han havde arbejdet med i årevis, men også Hollywood generelt.

Hvilken film døde Brian O'Conner i?

Brian O'Conner var mærkbart savnet ved grillen i 8. omgang - skuespilleren bag O'Conner, Paul Walker, døde på tragisk vis i et Porsche Carrera GT-styrt under optagelserne af Furious 7, og med hjælp fra hans brødre (og CGI) færdiggjorde de filmen.

Lever Brian stadig i F9?

Mia (Jordana Brewster) bemærker, "Han er på vej," og scenen klipper til en blå Nissan Skyline GT-R, som fans af franchisen ved tilhører Brian, , der stadig er i live i filmserien, selvom han ikke længere optræder i kameraet.

Dør Paul Walkers karakter i hurtig 7?

Under en pause fra optagelserne til Furious 7 forlod Walker en begivenhed for sin velgørenhed, da bilen, han var passager i, styrtede ned og dræbte ham og chaufføren. … Furious 7 blev til sidst gennemført, og endte med en følelsesladet farvel-hyldest til både Walker og hans karakter, Brian.

Kommer Paul Walker tilbage om hurtig 10?

Ifølge franchisens instruktør, Justin Lin, Fast & Furious 10 og Fast & Furious 11 kan bringe Paul Walker tilbage … "Det er klart, at Paul og hans karakter Brian er sjælen og hjertet af, hvordan vi er gået fremad. At bringe ham tilbage er noget, jeg tænker på hver dag.

Anbefalede: