Logo da.boatexistence.com

Hvem spillede Brian o'conner efter Pauls død?

Indholdsfortegnelse:

Hvem spillede Brian o'conner efter Pauls død?
Hvem spillede Brian o'conner efter Pauls død?

Video: Hvem spillede Brian o'conner efter Pauls død?

Video: Hvem spillede Brian o'conner efter Pauls død?
Video: Is Brian O'Conner in Fast X? #shorts 2024, Kan
Anonim

Los Angeles, Californien, USA Cody Beau Walker (født 13. juni 1988) er en amerikansk skuespiller. Han er den yngste bror til den afdøde skuespiller Paul Walker og hjalp med at færdiggøre de sidste scener for hans karakter Brian O'Conner i filmen Furious 7 (2015) efter hans brors død.

Hvem afsluttede Paul Walkers del?

Cody og Caleb Walker er blevet enige om at afslutte deres brors actionscener, der ikke blev afsluttet før hans alt for tidlige død i november 2013. De vil "udfylde små huller tilbage i produktionen, " sagde Universal Pictures i en erklæring tirsdag på filmens Facebook-side.

Hvem spillede Brian O'Conner i slutningen af hurtig 7?

Brian O'Conner var mærkbart savnet ved grillen i 8. omgang - skuespilleren bag O'Conner, Paul Walker, døde på tragisk vis i et Porsche Carrera GT-styrt under optagelserne af Furious 7, og med hjælp fra hans brødre (og CGI) fuldførte de filmen.

Hvilken var Paul Walkers sidste scene?

Walkers sidste scene fik Brian O Connor (hans karakter i franchisen) til at trække sig tilbage fra forbrydelsens liv og slå sig ned med sin kone og barn. De sidste øjeblikke af filmen fik Dom (Diesel) og Brian (Walker) til at sige farvel til hinanden, mens de kørte side om side på en åben vej

Er Brian død i Fast and Furious 9?

Er Brian O'Conner i Fast 9? Fast 9-instruktøren Justin Lin har bekræftet, at Brian O'Conner stadig er i live i Fast-universet Da Paul Walker døde i 2013, havde Furious 7 endnu ikke afsluttet optagelserne, så filmen blev revideret til stort set skrive sin karakter ud af serien fremover.

Anbefalede: