Logo da.boatexistence.com

Hvilket tal forlod cirklen?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket tal forlod cirklen?
Hvilket tal forlod cirklen?

Video: Hvilket tal forlod cirklen?

Video: Hvilket tal forlod cirklen?
Video: Советские актеры и их дети/СТАЛИ ПРЕСТУПНИКАМИ И УБИЙЦАМИ 2024, Kan
Anonim

TALLY Brattle har reflekteret over sin tid som deltager på Channel 4's The Circle efter at være blevet blokeret fra showet. Tally, fra Worthing, optrådte i reality-tv-showet, hvor en præmie på £100.000 er på spil i et uforudsigeligt popularitetsspil.

Hvem er med på The Circle?

Tally Brattle er en af ni spillere, der deltog i The Circle 2021 på åbningsaftenen. Den 23-årige er en receptionist hos lægen fra Worthing.

Hvem blev blokeret fra The Circle?

På tværs af de fire afsnit siger vi farvel til Michelle alias Ava og Chanel samt til Calvin, som var den eneste spiller, der blev blokeret under anden batch af episoder.

Vinder Manrika The Circle 2021?

Den 9. april 2021 blev serien vundet af Natalya Platonova, der havde spillet catfishing som "Felix", en 29-årig faldskærmsjæger. Manrika Khaira var andenpladsen i serien. Begge spillere sluttede delt først i de endelige ratings, men på grund af at Natalya modtog flest toprækker, hun blev kronet som samlet vinder

Hvem forlader Circle sæson 2?

The Circle sæson 2 sluttede i denne uge med en overraskende sejr i finalen. Det ville være Trevor, en havkatkarakter spillet af hans kone Deleesa, og en person tog afsted med, hvad der virkede som relativt få allierede tilbage, efter at hans "bror" Mitchell blev slået af lige før den finale.

Anbefalede: