Logo da.boatexistence.com

Får carhops hos sonic tips?

Indholdsfortegnelse:

Får carhops hos sonic tips?
Får carhops hos sonic tips?

Video: Får carhops hos sonic tips?

Video: Får carhops hos sonic tips?
Video: What Happens If You Don't Eat For 5 Days? 2024, Kan
Anonim

Carhops forventer ikke, at kunder giver dem drikkepenge, men de sætter altid pris på det. Carhops ved, at Sonic er en fastfood-restaurant, og mange mennesker, der tager dertil, har hverken tid eller penge til at give dem drikkepenge, så de forventer det ikke. … Carhops forventes at give deres kunder fremragende service, uanset hvad.

Hvor meget tjener Sonic Carhops i drikkepenge?

Tips afhænger meget af restaurantens placering. Gennemsnitlige tip på en god dag er omkring $50 til $70 og på en dårlig dag så lavt som $20 om dagen. Men mange Sonic betaler $7,25 i timen. 10 USD/time i gennemsnit efter en eftermiddagsvagt/god dag (hvilket er typisk), 2 USD i alt ved slutningen af en dårlig morgenvagt.

Vil du give Sonic carhops drikkepenge?

Carhops er hjertet og sjælen i Sonic, da de er ansvarlige for at levere din grub til din bil (nogle gange på rulleskøjter). Det er en unik position for en fastfood-restaurant, da de fleste steder kun er drive-thru eller kun spise-in. … Så ja, du bør give drikkepenge, måske ikke hver gang, men når du kan. "

Bliver Sonic carhops bet alt?

Den typiske Sonic CarHop-løn er $8 per time. CarHop-lønninger hos Sonic kan variere fra $1 - $19 i timen.

Kan Sonic-medarbejdere høre dig?

Kan Sonic-medarbejdere høre dig? Hvis vi ikke svarer dig med det samme – vi kan høre alt Hvis vi undskylder og siger, at vi er hos dig om et øjeblik – er du ikke i venteposition, vi kan høre alt. Hvis du har bestilt, men drive-thru-linjen vil ikke lade dig trække videre endnu – vi kan høre hver eneste ting, du siger.

Anbefalede: