Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er yamaha rx100 forbudt?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er yamaha rx100 forbudt?
Hvorfor er yamaha rx100 forbudt?

Video: Hvorfor er yamaha rx100 forbudt?

Video: Hvorfor er yamaha rx100 forbudt?
Video: Собаку бросили в лесу с коробкой макарон. История собаки по имени Ринго. 2024, Kan
Anonim

Yamaha RX100 vandt hurtigt popularitet på grund af 2-takts kraftfuld motor. På grund af på grund af strenge moderne emissionsnormer, blev totaktsmotorcykler forbudt, og RX100'eren bed i støvet.

Hvorfor blev Yamaha RX 100 stoppet?

Yamaha var i stand til at gøre motorcyklen til den mest sprudlende i sin klasse, takket være to-taktsteknologiens vidundere. Men på grund af strenge moderne emissionsnormer, blev totaktsmotorcykler snart anset for at være forældede, og RX100 bed i støvet.

Hvorfor er Yamaha RX 100 så populær?

Som vi allerede har nævnt før, var RX 100 en hurtig accelererende motorcykel, og derfor var den også ret populær blandt gadekriminelle. De var i stand til at bruge motorcyklen som et hurtigt flugtkøretøj. Så før Bajaj Pulsars æra var Yamaha RX 100 gadernes ubestridte konge.

Er det lovligt at køre RX100?

NOPE . Regional Transport Office (RTO) kan ikke indføre et forbud mod noget køretøj. Det eneste, de kan gøre, er at komme med et forslag til regeringen, som derefter træffer beslutningen.

Er Yamaha RX 100 udgået?

Yamaha RX 100 var en meget populær cykel blandt unge ryttere i 90'erne i Indien. Det kan siges, at RX 100 var udgangspunktet for livspassionen for mange motorcykelentusiaster. Men på grund af de strengere emissionsnormer blev denne cykelmotorcykel udgået i 1996

Anbefalede: