Logo da.boatexistence.com

Hvilken bane er earthshaker?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken bane er earthshaker?
Hvilken bane er earthshaker?

Video: Hvilken bane er earthshaker?

Video: Hvilken bane er earthshaker?
Video: Free to Play 2024, Kan
Anonim

Earthshaker er enestående til at gå på midtbane, for i en god vinkel kan Fissure fuldstændig blokere fjendens midlaner fra at løbe tilbage til deres tårn.

Hvilken position er Earthshaker?

Hvorfor er Earthshaker Mid Cheese? Earthshakers hovedrolle er ikke midt. Som du kan se på billedet nedenfor, spilles han for det meste som position 4 on the offlane som en support eller core, eller i nogle situationer –som tredje person på en safelane trilane/roaming.

Hvorfor er Earthshaker så god?

Earthshaker drager stor fordel af den nylige buff mod Strength, som nu giver på HP mere pr. niveau og giver dobbelt så HP-regenerering, som den plejede. Hans styrkeforøgelse blev også poleret fra 2.9 til 3,2 i 7.06. Det er en stigning på 7,5 Strength (150 HK) på niveau 25.

Hvilken rolle er earth shaker?

Raigor Stonehoof, Earthshaker, er en nærkampsstyrkehelt med adskillige effektområder (AoE) deaktiverede, almindeligvis spillet som en ganker eller initiativtager. God brug af hans besværgelser giver ham mulighed for at beskadige og kædeforstyrre flere fjender på én gang, hvilket gør ham meget forstyrrende i træfninger og holdkampe.

Virker Echo Slam på illusioner?

Echo slam hopper to gange væk fra helte. En gang fra illusioner og ikke-heltenheder.

Anbefalede: