Logo da.boatexistence.com

Fungerer eero beacons?

Indholdsfortegnelse:

Fungerer eero beacons?
Fungerer eero beacons?

Video: Fungerer eero beacons?

Video: Fungerer eero beacons?
Video: Eero Tri-band WiFi Mesh System Upgrade | Eero Pro & Eero Beacon - Setup & Installation 2024, Juli
Anonim

Nej - eero Beacons, ligesom eeros, er adgangspunkter på dit netværk … Ligesom eeros fungerer alle eero Beacons som et adgangspunkt på dit hjemmenetværk. I modsætning til rækkeviddeforlængere arbejder eero og eero Beacons sammen, så dit netværk forbliver hurtigt, pålideligt og fleksibelt.

Kan eero bruges som et fyrtårn?

Nej, eero Beacons kan kun bruges med andre eeros. For at tilføje et Beacon til dit netværk skal de tilføjes gennem eero-appen og tilsluttes en gateway eero, der er forbundet til dit upstream-modem eller -enhed via Ethernet.

Hvor langt virker eero-beacons?

Generelt kan én eero dække op til 1.500 kvadratfod. Eero's udvalg kan dog variere baseret på karakteristika ved dit hjem, herunder, men ikke begrænset til, dets byggematerialer, layout, interferens og eero-placering.

Hvad gør Eero Beacon?

eero Beacon wall plug-in - Designet til at udvide dit eksisterende eero mesh WiFi-system, eero Beacons skal blot tilsluttes en hvilken som helst stikkontakt. Perfekt til køkkener, entre og soveværelser. Med et indbygget natlys justerer eero Beacons sig automatisk til lysstyrken i ethvert rum for kun at give et strejf af lys.

Hvor er det bedste sted at placere Eero-fyret?

eeros udsender deres signal mere opad end nedad, men mest langs det fly, de er placeret på. Det er bedst at placere dine eeros i en højde halvvejs mellem gulvet og loftet, ikke på jorden. Hold din plads åben. eeros kommunikerer bedst, når de ikke er lukket ind.

Anbefalede: