Logo da.boatexistence.com

Fungerer nitter i træ?

Indholdsfortegnelse:

Fungerer nitter i træ?
Fungerer nitter i træ?

Video: Fungerer nitter i træ?

Video: Fungerer nitter i træ?
Video: Кемпинг в СНЕГУ - Лагерь искупления NARNIA 2024, Kan
Anonim

Der er ingen specialiserede popnitter til træ, men du kan bruge en standard eller blind popnitter til at nitte ind i træet. Jeg anbefaler, at du vælger en 'Pop nitte' i aluminium til nitning af træ. Årsagen til dette er, at hårde nitter kan flække træet, hvis det er tæt på kanten.

Hvilke materialer kan vi bruge nitter på?

En bred vifte af materialer og pletter er tilgængelige, de mest almindelige uædle metaller er stål, messing, kobber, rustfrit, aluminium og de mest almindelige pletteringer er zink, nikkel, messing, tin. Rørnitter vokses norm alt for at lette korrekt samling.

Er nitter lige så stærke som bolte?

Til typiske værkstedsanvendelser, hvor popnitter norm alt bruges, vil gevindfastgørelseselementer give overlegen styrke. Popnitter bruger et hult skaft, hvilket reducerer deres evne til at modstå forskydningsbelastninger. … Derimod er solide nitter måske det stærkeste mekaniske fastgørelseselement, der findes

Hvad er forskellen mellem en nitte og en blind nitte?

Blindnitter, der består af en nitte og en integreret dorn, er installeret i et tæt hul, der passerer gennem det materiale, du nitter. Derefter bruges en nittemaskine til at trække dornen tilbage, mens nitten holdes på plads.

Hvad er de tre typer nitter?

Der er mange typer nitter: blinde nitter, solide nitter, rørnitter, drivnitter, splitnitter, skuldernitter, tinners nitter, makkernitter og bæltenitter. Hver type nitte har unikke fordele, hvilket gør hver ideel til en anden type fastgørelse.

Anbefalede: