Logo da.boatexistence.com

Hvordan fik Kate meghan til at græde?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan fik Kate meghan til at græde?
Hvordan fik Kate meghan til at græde?

Video: Hvordan fik Kate meghan til at græde?

Video: Hvordan fik Kate meghan til at græde?
Video: Meghan Markle Reveals Kate Middleton Made Her CRY Ahead of Wedding 2024, Kan
Anonim

Britiske presserapporter i november 2018 hævdede, at Meghan fik Kate til at græde ved en brudepigerkjole, der passede til prinsesse Charlotte Meghan bekræftede, at der var et skænderi mellem kvinderne i dagene før hendes 2018 kongeligt bryllup med prins Harry. Hun nægtede dog at få sin svigerinde til at græde og sagde, at "det omvendte skete. "

Hvorfor fik Meghan Markle Kate til at græde?

Et par dage før brylluppet var hun ked af noget der vedrørte - ja, problemet var korrekt om blomsterpigekjoler, og det fik mig til at græde, og det gjorde virkelig ondt på mig følelser, og jeg tænkte i sammenhæng med alt det andet, der foregik i de dage, der førte til brylluppet, at det ikke gav mening ikke bare at være …

Fik Kate Meghan til at græde Hvad er sandheden?

Men ifølge den kongelige reporter Katie Nicholl er hertuginden "forfærdet" over, at Meghan afslørede sandheden om, hvad der skete under brudepigertilpasningen før det kongelige bryllup. Som en påmindelse sagde Meghan, at det var frustrerende at læse rapporter om, at hun fik Kate til at græde, når faktisk " det omvendte skete "

Hvornår fik Meghan Kate til at græde?

På et tidspunkt under interviewet t alte Meghan om en uenighed om en brudepigekjole som forberedelse til hendes 2018 bryllup med prins Harry, hvor hun hævdede, at hertuginden af Cambridge lavede hendes gråd.

Kan Meghan Markle lide Kate Middleton?

“ Meghan og Kate har det faktisk rigtig godt sammen og har været i kontakt oftere,” siger en insider. “Meghan og Kates forhold var aldrig så tæt. Og nu er de tættere end nogensinde før og arbejder på deres forhold for familiens skyld.”

Anbefalede: