Logo da.boatexistence.com

Er aspiration-kontoen lovlig?

Indholdsfortegnelse:

Er aspiration-kontoen lovlig?
Er aspiration-kontoen lovlig?

Video: Er aspiration-kontoen lovlig?

Video: Er aspiration-kontoen lovlig?
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Aspiration er et finansielt firma, ikke en chartret bank. Det tilbyder en række forskellige konti med fokus på at belønne kunder med cash back for køb foretaget fra etiske virksomheder. De penge, kunder indbetaler gennem Aspiration, opbevares i en af dets partnerbanker, som tilbyder FDIC-forsikring.

Kan jeg stole på Aspiration?

Ja, det er sikkert. Selvom Aspiration ikke selv er en bank og ikke har en banklicens, er dine indskud sikre, da pengene opbevares hos flere partnerbanker, som er forsikret af Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC).

Er en Aspiration-konto det værd?

Som en kontantstyringstjeneste for ikke-velhavende og soci alt bevidste, Aspiration er fantastiskDet begrænser ikke antallet af refusioner, du vil modtage fra pengeautomater, og der er ingen minimumssaldo at opretholde. Derudover kan du bruge dine penge til at tilpasse din økonomi til en værdig sag, mens du stadig tjener renter.

Giver Aspiration dig virkelig penge?

Selv om der teknisk set ikke er kontrol- eller opsparingskonti, tilbyder Aspiration kontantstyringskonti, der fungerer på samme måde som traditionelle bankkonti. … Derudover kan du i en begrænset periode optjene en bonus på $100, når du åbner en Aspiration Spend & Save-konto og opfylder visse krav med dit betalingskort.

Hvordan hæver du penge fra Aspiration?

Du har kun adgang til din kontantsaldo via din Aspiration-konto. Du kan ikke få adgang til eller hæve kontantsaldoen ved direkte at kontakte prioritetslisten over banker Saldi i Cash Sweep-programmet kan likvideres på din ordre, og provenuet returneres til din mæglerkonto eller til dig.

Anbefalede: