Logo da.boatexistence.com

Blev everest filmet på everest?

Indholdsfortegnelse:

Blev everest filmet på everest?
Blev everest filmet på everest?

Video: Blev everest filmet på everest?

Video: Blev everest filmet på everest?
Video: Torkjel blev tidernas yngste norrman på Mount Everest - SATS 2024, Kan
Anonim

Den 24. marts 2014 skulle skyderiet finde sted i Everest Base Camp i Nepal. … Den 18. april 2014, mens den anden enheds besætning optog de resterende scener af filmen i Camp II på Everest, ramte en lavine og dræbte 16 sherpa-guider.

Hvor blev Everest optaget?

Produktionen blev filmet i Kathmandu og Lukla, en af de farligste lufthavne i verden for fly at lande og afgå fra. Lukla er stedet, hvor besøgende på Mount Everest flyver ind, før de tager til baselejren.

Blev stigningen filmet på Everest?

Intet som at starte ud af solo-porten og skabe historie: The Climb er den første spillefilm optaget på stedet i South Base Camp of Mt. Everest Det fantastiske landskab, optaget af filmfotograf Yannick Ressigeac, går langt for at fange majestæten og den evigt tilstedeværende fare, der er forbundet med stigningen op ad Everest.

Fundede de nogensinde Robs lig på Everest?

Hans lig blev fundet den 23. maj af bjergbestigere fra IMAX-ekspeditionen, og er stadig lige under det sydlige topmøde.

Hvor mange døde er der på Mount Everest?

Der har været over 200 klatredødsfald på Mount Everest. Mange af ligene er tilbage for at tjene som en alvorlig påmindelse for dem, der følger efter. PRAKASH MATHEMA / Stringer / Getty Images Den generelle udsigt over Mount Everest rækker fra Tengboche omkring 300 kilometer nordøst for Kathmandu.

Anbefalede: