Logo da.boatexistence.com

Blev de ydre banker filmet?

Indholdsfortegnelse:

Blev de ydre banker filmet?
Blev de ydre banker filmet?

Video: Blev de ydre banker filmet?

Video: Blev de ydre banker filmet?
Video: Imagine Dragons - Believer (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Serien er filmet syd for de faktiske Outer Banks i Charleston, South Carolina. Scenerne, der involverer vand, finder sted på Mount Pleasant's Shem Creek. Andre anvendte steder er Pitt Street, Hunting Island, Hunting Island Lighthouse og Lowndes Grove.

Hvor var John B's hus i Outer Banks?

John B's hus med en mole ligger i the Secessionville Historic District, også på James Island. Vi blev bedt om at fjerne den nøjagtige adresse på godset, fordi seriens succes har forårsaget en masse indtrængen, hvilket er meget uvelkomment for ejerne.

Hvorfor er Outer Banks optaget i South Carolina?

Showets produktion besluttede at flytte deres optagelsessteder til South Carolina som svar på North Carolinas House Bill 2-lovgivning, som krævede transkønnede at bruge badeværelset i henhold til det køn, de blev tildelt ved fødslen, ifølge Wilmington Star-News.

Kan du besøge, hvor Outer Banks blev optaget?

Mount Pleasant's Shem Creek er en favorit i Lowcountry blandt både lokale og besøgende. De fleste af Outer Banks' sejlsportsscener blev filmet langs Shem Creek, hvor du kan se en af de bedste solnedgange i området.

Er Outer Banks optaget i NC?

Kystbyen, som er populært kendt som OBX, består af en 200-mils strækning af barriereøer lige ud for North Carolina. Mere end 35.000 mennesker ringer til OBX hjem. I sidste ende er Outer Banks dog filmet i Charleston, South Carolina.

Anbefalede: