Logo da.boatexistence.com

Har ydre banker en sæson 2?

Indholdsfortegnelse:

Har ydre banker en sæson 2?
Har ydre banker en sæson 2?

Video: Har ydre banker en sæson 2?

Video: Har ydre banker en sæson 2?
Video: Outer Banks 2 | Official Trailer | Netflix 2024, Kan
Anonim

Netflix bekræftede i maj 2021, at fans kunne forvente at se flere Outer Banks den sommer. Den følgende måned afslørede streaminggiganten, at sæson 2 får premiere den 30. juli.

Er Outer Banks sæson 2 blevet bekræftet?

Outer Banks sæson 2 er blevet bekræftet-og der er en udgivelsesdato. Den 24. juli 2020, mere end tre måneder efter udgivelsesdatoen for dramaet med 10 afsnit den 15. april 2020, annoncerede Netflix, at sæson 2 var på vej.

Hvilket år udkommer Outer Banks sæson 2?

På trods af, at optagelserne først slutter i april, vender Outer Banks stadig tilbage lige i tide til nogle sensommerbølger – teenagedramaet vil sprøjte tilbage på vores skærme fredag den 30. juli 2021.

Kommer der en sæson 2 af Outer Banks-trailer?

Outer Banks sæson 2 trailer

Den officielle Outer Banks sæsontrailer i fuld længde faldt 14. juli John B og Sarah er i Nassau og prøver at finde skatten, som er låst inde i Ward Camerons pengeskab. Traileren viser også glimt fra resten af sæsonen, inklusive en Pogues-genforening i North Carolina.

Hvad tid udkommer Outer Banks sæson 2 Australien?

Sæson 2-udgivelsesdato og -tidspunkt

Som de fleste Netflix-udgivelser vil Outer Banks' anden sæson blive udgivet rundt om i verden på samme tid. Det svarer til 03:00 ET i USA, 8:00 her i Storbritannien, 12:30 i Indien og 5pm i Sydney, Australien.

Anbefalede: