Logo da.boatexistence.com

Er hinsides lyset det værd?

Indholdsfortegnelse:

Er hinsides lyset det værd?
Er hinsides lyset det værd?

Video: Er hinsides lyset det værd?

Video: Er hinsides lyset det værd?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Bedste svar: Alt i alt er Beyond Light det absolut værd, selvom det ikke er perfekt.

Er hinsides lyset det værd for en ny spiller?

Svaret er et meget irriteret nej. Beyond Light er ikke prisen værd. … Faktisk er prisen teknisk højere, hvis du vil investere i sæsonens indhold, men det er slet ikke det værd, hvis du er en afslappet spiller.

Er hinsides lyset Reddit værd?

Det afhænger helt af, hvad du leder efter, og hvordan du vil bruge dine penge. For mig har det allerede været det værd, og den værdi vil kun stige, efterhånden som mere af det tidsbegrænsede indhold bliver tilgængeligt. Hvis du planlægger at bruge timer på at spille skæbne, så synes jeg, det er det værd.

Hvad omfatter hinsides lyset?

The Beyond Light Digital Deluxe Edition inkluderer udvidelsen og fire sæsonkort til det næste år af Destiny 2-indhold, plus en eksotisk Rimed-spøgelsesskal og et legendarisk emblem, en eksotisk "Freeze Tag"-emote, "No Time" to Explain' Pulse Rifle (en skæv reference til en berygtet replik fra Exo Stranger i den første …

Er hinsides lyset skuffende?

Beyond light var bare direkte skuffende. Der er næppe nok våben til at retfærdiggøre nogen form for solnedgang. Kampagnen var godt designet, og for det meste var den faktisk underholdende.

Anbefalede: