Logo da.boatexistence.com

Har alle violiner en basbar?

Indholdsfortegnelse:

Har alle violiner en basbar?
Har alle violiner en basbar?

Video: Har alle violiner en basbar?

Video: Har alle violiner en basbar?
Video: Расслабляющая музыка 🎻 50 лучших расслабляющих инструментов для скрипки и виолончели 2024, Kan
Anonim

Basstangen er et stykke træ på undersiden af frontpladen eller "maven" på strengeinstrumenter såsom violiner, bratscher eller celloer. … Som følge heraf er bastænger på ældre instrumenter blevet udskiftet, da moderne violinmagere nu kan konstruere basbarer i samme kvalitet som de originale mestre.

Hvad gør en basbar på en violin?

BASS-BAR, et aflangt stykke træ, fastgjort på langs inde i maven af de forskellige instrumenter, der tilhører violinstammen, løber i samme retning med strengene, under den nederste streng, og fungerer som en bjælke eller drager for at styrke maven mod trykket fra broens venstre fod, som …

Hvilken er hårdest violin eller bas?

Kontrabas er sværere, hvis du prøver at lægge den under hagen. Violin er sværere, hvis du prøver at stå den oprejst og bukke fra siden Spilles på deres normale måder, men begge er lige svære at mestre fuldstændigt. Bassen, især spillet pizzicato, er lettere at spille på et niveau, der er passende til mange slags musik.

Hvordan adskiller basviolinen sig fra bratschen?

The Big Differences

Violinen er den mindste, efterfulgt af bratschen, som kun er lidt større og ligner hinanden. Celloen er betydeligt større end de to første, og bassen er den største … For eksempel giver de kortere, tyndere strenge på violin og bratsch instrumenterne mulighed for at slå højere toner.

Hvad hedder basviolinen?

Kontrabas, også kaldet kontrabas, strygebas, bas, basviol, basviolin eller tyreviolin, fransk kontrabas, tysk Kontrabas, strengemusikinstrument, den laveste- medlem af violinfamilien, der lyder en oktav lavere end celloen.

Anbefalede: