Logo da.boatexistence.com

Betyder store bogstaver, små bogstaver noget i e-mail?

Indholdsfortegnelse:

Betyder store bogstaver, små bogstaver noget i e-mail?
Betyder store bogstaver, små bogstaver noget i e-mail?

Video: Betyder store bogstaver, små bogstaver noget i e-mail?

Video: Betyder store bogstaver, små bogstaver noget i e-mail?
Video: 🚀 AMAZON 2.0 - ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН с нуля за 6 часов [Next / React / Nest / PostgreSQL / Prisma / TS] 2024, Kan
Anonim

Kort svar: Nej! I modsætning til adgangskoder skelnes der ikke mellem store og små bogstaver i e-mail-adresser. Uanset om du tilføjer store bogstaver eller ej, vil din e-mail-server læse det på samme måde, så længe tallene og bogstaverne matcher din officielle e-mailadresse.

Er der store og små bogstaver i e-mailnavne?

Nej. E-mail-adresser skelner ikke mellem store og små bogstaver. At have bogstaver med små bogstaver gør e-mailadressen nemmere at læse, men forglemmelsen forhindrer ikke dine beskeder i at blive leveret.

Betyder store bogstaver noget i Gmail-e-mailadresser?

Gmail-adresser skelner ikke mellem store og små bogstaver, hvilket betyder, at e-mail-tjenesten ikke skelner mellem versioner af adressen med eller uden store bogstaver, så længe stavemåden er den samme. På samme måde vil Gmail-adresser stadig fungere, hvis du tilføjer prikker i brugernavndelen af adressen.

Skal e-mailemner skrives med store bogstaver?

Sæt emnelinjen med stort bogstav, som du ville gøre med en titel, og start alt undtagen småord med store bogstaver. Sæt det første ord i emnet med store bogstaver, såvel som eventuelle egennavne, men start alle andre ord med små bogstaver.

Er store eller små bogstaver bedre?

Store bogstaver har flere udgangspunkter og kræver flere streger/blyantopsamlinger, så de er faktisk sværere end små bogstaver at tegne. Der er flere diagonaler med store bogstaver, hvilket er udviklingsmæssigt udfordrende. Derfor giver det god mening at begynde at skrive med små bogstaver.

Anbefalede: