Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er sql ufølsom mellem store og små bogstaver?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er sql ufølsom mellem store og små bogstaver?
Hvorfor er sql ufølsom mellem store og små bogstaver?

Video: Hvorfor er sql ufølsom mellem store og små bogstaver?

Video: Hvorfor er sql ufølsom mellem store og små bogstaver?
Video: Возведение перегородок санузла из блоков. Все этапы. #4 2024, Kan
Anonim

Introduktion til SQL-case-ufølsom SQL-case-ufølsomhed er at bruge forespørgselssætningerne og nøgleordstabellerne og -kolonnerne ved at angive dem med store eller små bogstaver i alfabeter. SQL-nøgleord er som standard sat til ufølsomme mellem store og små bogstaver, hvilket betyder , at søgeordene må bruges med små eller store bogstaver

Er der ikke forskel på store og små bogstaver i SQL?

SQL-server er som standard ufølsom mellem store og små bogstaver; Det er dog muligt at oprette en SQL Server-database, der skelner mellem store og små bogstaver, og endda at gøre specifikke tabelkolonner følsomme over for store og små bogstaver. Måden at bestemme en database eller et databaseobjekt på er ved at kontrollere dens "COLLATION"-egenskab og se efter "CI" eller "CS" i resultatet.

Hvorfor skelner SQL Server ikke mellem store og små bogstaver?

De fleste SQL Server-installationer er installeret med standardsorteringen, som ikke skelner mellem store og små bogstaver. Det betyder, at SQL Server ignorerer store og små bogstaver i tegnene og behandler strengen '1 Summer Way' lig med strengen '1 summer way'.

Hvordan gør jeg SQL-forespørgsler skelet mellem store og små bogstaver?

SQL Server er som standard ufølsom mellem store og små bogstaver; Det er dog muligt at oprette en SQL Server-database, der skelner mellem store og små bogstaver, og endda at gøre specifikke tabelkolonner følsomme over for store og små bogstaver. Måden at bestemme, om en database eller et databaseobjekt er at tjekke dens "COLLATION"-egenskab og se efter "CI" eller "CS" i resultatet.

Er Oracle-sager ufølsomme?

Oracle Text understøtter skifte og store bogstaver for ord og OM-forespørgsler.

Anbefalede: