Logo da.boatexistence.com

Hvorfor var kyle uinviteret til Nicky Hiltons bryllup?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor var kyle uinviteret til Nicky Hiltons bryllup?
Hvorfor var kyle uinviteret til Nicky Hiltons bryllup?

Video: Hvorfor var kyle uinviteret til Nicky Hiltons bryllup?

Video: Hvorfor var kyle uinviteret til Nicky Hiltons bryllup?
Video: RHOBH: Kyle Reveals She Wasn't Invited to Nicky's Wedding | Bravo 2024, Kan
Anonim

"Kyle var oprindeligt uinviteret til Nickys bryllup på grund af Kathy Der var mange spændinger over den tv-pilot Kyle har under udvikling, der er baseret på hendes liv, da hun voksede op med sine søstre, " fortæller insideren os. … Så det er derfor, Kyle i en periode ikke skulle til Nickys bryllup.

Hvad skete der mellem Kyle Richards og Kathy Hilton?

Deres fejde begyndte omkring 2010, da Kathys mand, Hilton Hotel-magnaten Rick Hilton, ikke gjorde Kyles ægtefælle, Mauricio Umansky, til partner i hans ejendomsfirma. … Spændingen blev så slem, at Kathy endda uopfordret Kyle fra hendes datter, Nicky Hiltons, bryllup.

Hvorfor taler Kyle og Kathy ikke?

Kyle insisterede på, at serien var et "kærlighedsbrev til mor" - og gentog, at showet ikke handlede om hende, men "inspireret" af hende. I en skriftestol tilføjede hun, at det er "svært" at tale om showet med sine søstre, fordi hun " altid er så bange, bange for, at det vil give anledning til endnu et problem. "

Hvem er rigere Kyle Richards og Kathy Hilton?

Kyle Richards, 52

Hun er måske ikke et fuldgyldigt Hilton, men som Kathys halvsøster med en imponerende nettoværdi på omkring USD$100 millioner (sammenlagt med sin mand), fortjener Kyle bestemt sin plads på denne liste.

Hvad er Kathy Hiltons nettoværdi?

Takket være sit berømte Hilton-efternavn har Kathy, 62, en forbløffende nettoværdi på US$350 millioner, ifølge Celebrity Net Worth.

Anbefalede: