Logo da.boatexistence.com

Hvor lang tid tager det at blive psykiater?

Indholdsfortegnelse:

Hvor lang tid tager det at blive psykiater?
Hvor lang tid tager det at blive psykiater?

Video: Hvor lang tid tager det at blive psykiater?

Video: Hvor lang tid tager det at blive psykiater?
Video: Деннис МакКенна: Обманчивые психоделики, сознание 2024, Kan
Anonim

HVOR MANGE ÅR TAR DET AT BLIVE PSYKIATRIGER? Fra college til medicinsk skole og gennem opholdssted tager det ca. 12 år uddannelse at blive psykiater. Det kan virke som en lang vej, men for mange mennesker, der gennemfører en psykiateruddannelse, er udbyttet besværet værd.

Hvor hurtigt kan du blive psykiater?

Det tager 12 år at blive en praktiserende psykiater for de fleste psykiatere. Det tager typisk fire år at fuldføre en bachelorgrad, fire år at afslutte medicinstudiet og yderligere fire år at gennemføre et psykiatriophold og opnå certificering af en psykiatrisk bestyrelse.

Er det svært at blive psykiater?

Lang, konkurrencedygtig uddannelsesproces: Psykiatere er medicinske læger, hvilket betyder, at de skal gennemføre bachelorgrader, medicinske grader og flere års lægeophold, før de kan praktisere. Det kan være stressende, udfordrende, søvnberøvede år.

Tager det 12 år at blive psykiater?

At blive psykiater betyder at gå på medicinstudiet. … Efter fire år på medicinstudiet tager kandidaten en eksamen for at modtage en lægelicens. Derfra gennemgår de fire års psykiatriophold. Det betyder, at det tager de fleste psykiatere mindst 12 år at blive en praktiserende psykiater.

Kan du blive psykiater om 8 år?

Hvor lang tid tager det at blive psykiater? Typisk tager det omkring 8 års post-undergraduate studier at blive en bestyrelsescertificeret psykiater – 4 år at fuldføre din M. D.-grad plus yderligere 4 års ophold.

Anbefalede: