Logo da.boatexistence.com

Gjorde mig selv en bjørnetjeneste?

Indholdsfortegnelse:

Gjorde mig selv en bjørnetjeneste?
Gjorde mig selv en bjørnetjeneste?

Video: Gjorde mig selv en bjørnetjeneste?

Video: Gjorde mig selv en bjørnetjeneste?
Video: Реально ли жить с такой длиной 🤔? Очень длинные ногти. Летний маникюр 2024, Kan
Anonim

Hvis du gør nogen eller noget en bjørnetjeneste, du skader dem på en eller anden måde. Han sagde, at demonstranterne gjorde en bjørnetjeneste mod nationen.

Gør dig selv en bjørnetjeneste?

at gøre noget, der gør, at folks mening om nogen eller noget ikke er så god, som den burde være. At beskrive hende som blot journalist er at gøre hende en bjørnetjeneste. Han gør sig selv en bjørnetjeneste ved at lade sine sange blive så dårligt fremført Synonymer og relaterede ord.

Gør sig selv en bjørnetjeneste?

Hvis du gør nogen eller noget en bjørnetjeneste, du skader dem på en måde. Du kan gøre dig selv en alvorlig bjørnetjeneste ved at afsløre alt for en potentiel rival.

Hvordan bruger du dårlig service i en sætning?

Eksempel på bjørnetjeneste

Hele dette spørgsmål har været en kæmpe bjørnetjeneste for kvinder. I begge tilfælde bliver læseren gjort en alvorlig bjørnetjeneste. I denne måned føler jeg, at jeg har lært så meget, at jeg ville gøre jer en bjørnetjeneste ved ikke at pege jer i retning af nogle af de ting, jeg har lært

Gør folk bjørnetjeneste?

Fra Longman Dictionary of Contemporary Englishdo somebody/something a disservicedo somebody/noget a disservice (også gør en bjørnetjeneste til nogen/noget) til gøre noget, der giver andre mennesker en dårlig mening om nogen eller noget Fansene har gjort spillet en stor bjørnetjeneste.

Anbefalede: