Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er entangled trending?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er entangled trending?
Hvorfor er entangled trending?

Video: Hvorfor er entangled trending?

Video: Hvorfor er entangled trending?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Kan
Anonim

Udtrykket "entanglement" har været populært på Twitter siden lørdag, takket være skuespillerinden Jada Pinkett-Smiths interview på Red Table Talk med sin mand, Will Smith. … Jada indrømmede, at hun datede August for "omkring fire og et halvt år siden", da hun og Will blev separeret.

Hvad mener Jada med entanglement?

August Alsina dropper sangen 'Entanglements' ved at bruge Jada Pinkett Smiths betegnelse for deres forhold. … "Definitionen af sammenfiltring er når du roder i lagnerne / Pige, jeg ved godt, at vi ikke kalder det et forhold, men du er stadig (ekspletiv) med mig," synger Alsina.

Hvem er August Jada?

Sangeren August Alsina og skuespillerinden Jada Pinkett Smith havde en kort affære i 2015, da skuespillerinden blev separeret fra sin mand Will Smith. Affæren blev ikke bekræftet dengang, men skabte overskrifter i den seneste tid, efter August Alsina offentliggjorde den og senere blev nyheden bekræftet af Pinkett Smith.

Hvad er entanglement meme?

Ordet "entanglement" har været genstand for vittigheder og memes, lige siden Jada Pinkett Smith brugte det til at beskrive hendes forhold med August Alsina i hendes talkshow "Red Table Talk"." Smith sad ved bordet med sin mand Will Smith og indrømmede, at hun og sangerinden havde en "forvikling", som så Will …

Hvornår lavede August Alsina forviklinger?

18. juli 2020 - Alsina tilbyder sit bud på den nye sang "Entanglements. "

Anbefalede: