Logo da.boatexistence.com

Er fairhope al et godt sted at trække sig tilbage?

Indholdsfortegnelse:

Er fairhope al et godt sted at trække sig tilbage?
Er fairhope al et godt sted at trække sig tilbage?

Video: Er fairhope al et godt sted at trække sig tilbage?

Video: Er fairhope al et godt sted at trække sig tilbage?
Video: Укладка плитки и мозаики на пол за 20 минут .ПЕРЕДЕЛКА ХРУЩЕВКИ от А до Я. #26 2024, Kan
Anonim

Fairhope er i Baldwin County og er et af de bedste steder at bo i Alabama. At bo i Fairhope giver beboerne en sparsom forstadsstemning, og de fleste beboere ejer deres hjem. Mange pensionister bor i Fairhope, og beboerne har en tendens til at være konservative. De offentlige skoler i Fairhope er højt vurderede.

Er det dyrt at bo i Fairhope Alabama?

Samlet set kommer Fairhope ind på leveomkostningsindekset på 101,3. … Dette er baseret på et amerikansk gennemsnit på 100, hvilket betyder, at det er lige lidt over landsgennemsnittet på 100, og en del over Alabama-gennemsnittet på 82,3.

Hvordan er det at bo i Fairhope Alabama?

Fairhope er en dejlig lille by. Alle omkring er utrolig søde og byen er velholdt. Der er en dejlig udsigt over solnedgangen nede ved molen og masser af små butikker og restauranter med god mad. Der er ærligt t alt ikke noget, jeg ville ændre ved denne lille by, den er meget imødekommende.

Er Fairhope et sikkert sted at bo?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Fairhope er 1 ud af 40. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Fairhope ikke et af de sikreste samfund i Amerika I forhold til Alabama har Fairhope en kriminalitetsrate, der er højere end 59 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Oversvømmes Fairhope AL?

Fairhope har sandsynligvis oplevet oversvømmelser tidligere . Orkanen Isaacs stormflod var kun 1,7 % tilbøjelig til at forekomme i et givet år. Baseret på First Street Foundations modellerede genskabelse af denne oversvømmelse, blev 73.356 ejendomme samlet set påvirket.

Anbefalede: