Logo da.boatexistence.com

Skal hovedstol skrives med stort?

Indholdsfortegnelse:

Skal hovedstol skrives med stort?
Skal hovedstol skrives med stort?

Video: Skal hovedstol skrives med stort?

Video: Skal hovedstol skrives med stort?
Video: Lær at skrive store bogstaver A-Z - Dansk Alfabet (Danish Alphabet) | Letter School 2024, Kan
Anonim

Sæt store bogstaver i ord som professor, rektor og dekan når de bruges som titler før et navn.

Har rektor brug for et stort bogstav?

Rektor skal skrives med stort, når det bruges som en titel foran navnet på personen, men uden stort, hvis det bruges som en beskrivelse efter navnet … Lad os byde rektor Bob velkommen. Lad os byde Bob, skolens rektor velkommen. Se f.eks. Den blå bog om grammatik og tegnsætning.

Er principal et almindeligt navneord eller egennavn?

Substantivet 'principal' kan være enten almindeligt eller rigtigt. Hvis det refererer til en rektor, men ikke navngiver rektor, er det et almindeligt substantiv.

Bruger du vice-hovedbog med stort i en sætning?

Job titler og stillinger

Gør en persons titel med store bogstaver, når den følger direkte efter vedkommendes navn, adskilt af et komma En titel med små bogstaver, når den optræder for sig selv, adskilt fra den enkeltes navn. Dekanen forventer resultater i 2014; Tom Harris blev udnævnt til vice-rektor for avancement i 2010.

Bruger du job titler med stort i en sætning?

Titler skal skrives med stort, men referencer til jobbet er ikke Hvis du f.eks. bruger en jobtitel som en direkte adresse, skal den skrives med stort. … I de følgende fire eksempler er det korrekt at skrive beskrivelsen af personens job med små bogstaver: Marketingchefen er Joe Smith.

Anbefalede: