Logo da.boatexistence.com

Hvordan kontakter man posher?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan kontakter man posher?
Hvordan kontakter man posher?

Video: Hvordan kontakter man posher?

Video: Hvordan kontakter man posher?
Video: How to Use a Cuticle Pusher for Cuticle Care | DipWell 2024, Kan
Anonim

Den vigtigste måde at kontakte nogen på er at tagge personen @brugernavn og skrive din besked. Mit brugernavn er sfgirl2015, så nogen ville kontakte mig ved at skrive @sfgirl2015 i beskeden. Du kan gøre dette på Meet the Posher-profiler, en sælgers varer eller enhver anden fortegnelse.

Hvordan kommunikerer jeg med poshmark?

Klik på kommentarikonet på Meet the Posher-fortegnelsen, og fortegnelsen åbnes automatisk, og din markør vil blive droppet i et kommentarfelt. Skriv, hvad du vil sige, og klik send! Alle kommentarer gemmes i al evighed (medmindre listen slettes), så vær forsigtig med, hvad du siger.

Hvordan kontakter du en poshmark-sælger?

Send os en e-mail! Sidst, men ikke mindst, hvis du nogensinde har problemer (som køberen har fort alt dig, at leveringsadressen er forkert eller problemer med USPS-sporing), skal du kontakte os på [email protected] så vi kan hjælpe dig!

Hvordan rapporterer jeg et problem på poshmark?

I appen

  1. Vælg mit salg.
  2. Vælg ordren.
  3. Vælg problemer/ordreforespørgsel.
  4. Vælg Rapporter problem med retur.

Kan du få dine penge tilbage på Poshmark?

Du er beskyttet, hver gang du foretager et køb på Poshmark. Vi vil give dig fuld refusion, hvis din vare aldrig sendes eller ikke matcher fortegnelsens beskrivelse Ellers er alle salg endelige. De politikker og systemer, vi har på plads for at beskytte dig, kaldes Posh Protect.

Anbefalede: