Logo da.boatexistence.com

Kan du besøge Hohenzollern-slottet?

Indholdsfortegnelse:

Kan du besøge Hohenzollern-slottet?
Kan du besøge Hohenzollern-slottet?

Video: Kan du besøge Hohenzollern-slottet?

Video: Kan du besøge Hohenzollern-slottet?
Video: The Best 10 Castles To Visit In Germany- Travel Guide 2024, Juli
Anonim

På grund af den nuværende situation vil Hohenzollern Slots udstillingslokale blive åbnet dagligt i henhold til slottets åbningstider inden for rammerne af Royal Castle Stroll. Du vil være i stand til at udforske rummet på egen hånd, men der vil ikke være nogen guidede ture.

Kan du bo i Hohenzollern-slottet?

Kan du overnatte på Hohenzollern Slot? Vi fandt ud af, at du kan overnatte i din autocamper på Hohenzollern Castle- for kun 4€ pr. nat!!! Vi var kede af ikke at kunne gøre dette - selvom du ikke kan komme op til slottet om natten, ville det være sjovt at bo på grunden.

Er Hohenzollern-slottet et besøg værd?

Dette er et fantastisk slot at besøge. Dette er en sand fæstning, bygget på toppen af en bakke med flere lag af porte og korridorer for rent faktisk at komme til slotsområdet. Vi tog den guidede tur og det var bestemt det værd Hvis du er i området, gå ikke glip af at besøge dette slot.

Hvor meget koster det at komme ind på Hohenzollern-slottet?

Indgangsbilletoplysninger til Hohenzollern Castle

Entré per voksen- 12 Euro . Entré pr. barn (6-17 år)- 6 Euro.

Hvem bor i Hohenzollern-slottet?

Og når den nuværende ejer, Prins George Frederick af Preussen, og hans familie opholder sig på slottet, flyver familiestandarden højt på flagtårnet. Slottet er stadig privatejet, og to tredjedele tilhører den Brandenburg-preussiske familielinje.

Anbefalede: