Logo da.boatexistence.com

Hvem kaldes dilettant?

Indholdsfortegnelse:

Hvem kaldes dilettant?
Hvem kaldes dilettant?

Video: Hvem kaldes dilettant?

Video: Hvem kaldes dilettant?
Video: Hvem Kaldes Din? 2024, Kan
Anonim

1: en person, der har en overfladisk interesse i en kunst eller en gren af viden: dabbler Mr. Carroll kritiserer ofte dilettanternes overfladiske liv …

Er Dilettante et fransk ord?

Selvom dilettante måske lyder som et dejligt fransk ord, skal du ikke bruge det på din ven, der tror, han kan spille guitar efter flere korte lektioner. En dilettant er en amatør, ofte en, der foregiver at være meget vidende. Betydningen af dilettant har ændret sig, siden den blev lånt fra italieneren i midten af 1700-tallet.

Er Dilettante et engelsk ord?

Betydningen af dilettant på engelsk

en person, der er eller ser ud til at være interesseret i et emne, men hvis forståelse af det ikke er særlig dyb eller seriøs: Han er lidt af en dilettant, hvad vin angår.

Hvad er en Dilatont?

I partikelfysik er en dilaton en hypotetisk partikel. … Det er en partikel af et skalarfelt Φ; et skalarfelt, der altid kommer med tyngdekraften.

Hvem er en dilatant?

A dilatant er en ikke-newtonsk væske, hvor forskydningsviskositeten stiger med påført forskydningsspænding. Denne adfærd er kun én type afvigelse fra Newtons lov, og den styres af faktorer som partikelstørrelse, form og fordeling.

Anbefalede: