Logo da.boatexistence.com

Når du bruger komparativ og superlativ?

Indholdsfortegnelse:

Når du bruger komparativ og superlativ?
Når du bruger komparativ og superlativ?

Video: Når du bruger komparativ og superlativ?

Video: Når du bruger komparativ og superlativ?
Video: Изучаем немецкий A1 | Грамматика: сравнительные прилагательные | Лексика: сравнение и описание 2024, Kan
Anonim

Vi bruger komparativer og superlativer til at sige, hvordan mennesker eller ting er forskellige. Vi bruger et komparativt adjektiv til at udtrykke, hvordan to personer eller ting er forskellige, og vi bruger et superlativt adjektiv til at vise, hvordan en person eller ting er forskellig fra alle de andre af sin slags.

Hvornår skal superlativer bruges?

Et superlativ-adjektiv udtrykker den ekstreme eller højeste grad af en kvalitet Vi bruger et superlativ-adjektiv til at beskrive den ekstreme kvalitet af én ting i en gruppe ting. Vi kan bruge superlative adjektiver, når vi taler om tre eller flere ting (ikke to ting). A er den største.

Hvad er reglen for komparative og superlative adjektiver?

For en stavelsesadjektiv tilføjes 'er' i slutningen for at gøre det komparativt og 'est' tilføjes i slutningen for at gøre det superlativ. Eksempel: Gammel - ældre - ældst. Lang - længere - længst. For en stavelsesadjektiv, hvis ordet ender med 'e', vil kun 'r blive tilføjet for komparativ og 'st' for superlativformen.

Hvad er komparativ og superlativ med eksempel?

Komparative adjektiver bruges til at sammenligne et substantiv med et andet substantiv. I disse tilfælde sammenlignes kun to elementer. For eksempel kan nogen sige, at "den blå fugl er vredere end rødstrupen." Superlative adjektiver bruges til at sammenligne tre eller flere substantiver

Er komparativ eller superlativ bedre?

Nogle almindelige uregelmæssige adjektiver er gode, bedre, bedst og dårlige, værre, værste. Nogle har mere end én mulighed: lidt kan blive mindre eller mindre (komparativ), og mindst eller mindst ( superlativ). Mange, nogle eller meget bliver mere i komparativ og de fleste i superlativ.

Anbefalede: