Logo da.boatexistence.com

Hvor er Josh Hutcherson nu?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er Josh Hutcherson nu?
Hvor er Josh Hutcherson nu?

Video: Hvor er Josh Hutcherson nu?

Video: Hvor er Josh Hutcherson nu?
Video: 11 Girls Josh Hutcherson Has “Dated” 2024, Kan
Anonim

Josh Hutcherson (Peeta Mellark) Den tidligere barnestjerne havde travlt med roller i Future Man, Red Dawn, The Disaster Artist og Ultraman. Han arbejder også som producer. Hutcherson har været kærester med his Escobar: Paradise Lost costar Claudia Traisac siden 2013.

Hvad laver Josh Hutcherson nu?

Hutcherson har også prøvet at instruere og sagt, at han er "afhængig" af det. I 2018 instruerede han musikvideoen til West Coast Massive og Brayton Bowmans "High &Low". Det år instruerede han også Foster the People's "Worst Nites"-musikvideo.

Er Josh Hutcherson gift i 2020?

Josh Hutcherson er 'meget glad' med kæresten Claudia TraisacI et interview i september 2020 med Entertainment Tonight åbnede Hunger Games-stjernen Josh Hutcherson op om sit liv i karantæne med sin mangeårige kæreste Claudia Traisac. På tidspunktet for interviewet havde de to været sammen i syv år.

Er Jennifer Lawrence stadig venner med Josh?

Det er otte år siden, de første gang arbejdede sammen om at bringe The Hunger Games til det store lærred. Og Josh Hutcherson og Jennifer Lawrence holder stadig kontakten. Hutcherson, 27, afslørede i et interview med ET, at han nød en 'soci alt distanceret middag' med Lawrence, 30, i løbet af sommeren.

Er Josh Hutcherson og Jennifer Lawrence venner?

Katniss og Peeta er det mest centrale forhold i Hunger Games-serien, som blev hævet af det virkelige venskab mellem Jennifer Lawrence og Josh Hutcherson, begge Kentucky-fødte skuespillere nu på toppen af 30'erne.

Anbefalede: