Logo da.boatexistence.com

Hvad kan vandglas bruges til?

Indholdsfortegnelse:

Hvad kan vandglas bruges til?
Hvad kan vandglas bruges til?

Video: Hvad kan vandglas bruges til?

Video: Hvad kan vandglas bruges til?
Video: Fjern fugt fra kælderen effektivt - uden at grave. 2024, Kan
Anonim

Vandglas sælges som faste klumper eller pulvere eller som en klar, sirupsagtig væske. Det bruges som en praktisk kilde til natrium til mange industriprodukter, som builder i vaskemidler, som bindemiddel og klæbemiddel, som flokkuleringsmiddel i vandbehandlingsanlæg og i mange andre applikationer.

Er vandglas vandtæt?

Flydende glas har vist sig ikke kun som en vandtætning Det bruges til at tilføje cement og beton for at opnå nye løsninger. Sådan en cementblanding med et flydende glas beskytter ikke kun mod fugt, men bliver også et godt materiale til at styrke jorden.

Hvordan hærder vandglas?

Vandglas er det almindelige navn for en vandig opløsning af enten natriumsilicat eller kaliumsilicat. … Det har fået sit navn, fordi det i det væsentlige er glas (siliciumdioxid) i vand. Når vandet fordamper, størkner opløsningen til et glasagtigt faststof.

Hvilket glas er kendt som vandglas?

Natriumsilikat er også det tekniske og almindelige navn for en blanding af sådanne forbindelser, primært metasilikat, også kaldet vandglas, vandglas eller flydende glas.

Er vandglas sikkert?

Glas er den sikreste type vandflaske, fordi det er kemikaliefrit, lavet af naturlige materialer og tåler opvaskemaskine.

Anbefalede: